Kisah Sithy Rasa Bertenaga Semasa Menyusukan Anak

Hari ini saya nak  berkongsi pengalaman salah seorang kawan saya, yang sangat sangat puas hati dengan Set Breastfeeding Shaklee.

Sebenarnya dia ambil untuk cover sekali pantang.

Set Pantang Shaklee dengan Set Breastfeeding Shaklee ini sama sahaja.

Set ni sesuai untuk ibu yang bersalin normal atau czer.

Ok, berbalik kepada the happy satisfied customer cum friend 🙂

Sangat bertenaga

Kawan saya ini sebelum ambil Shaklee, dah mula top-up Formula Milk kat anak dia. Jadi ada sedikit cabaran kat situ. Breast kita pun mula confuse, nak hasilkan susu banyak mana

Jadi selepas minggu pertama beliau makan Set Penyusuan Shaklee, saya call. Kawan saya cerita dia rasa bertenaga sangat.

Waaaahh!!

Katanya rasa macam semua kerja boleh buat, walaupun dalam pantang.

Few weeks after that, dia cerita susu makin pekat! Seronok nyaaaaa saya dengar 😀

Berhenti Susu Formula

Dah la makin pekat, dan sejak tu lah, anak dia dah tak minum formula milk. Malam- malam pun dah tak melekat. Cepat kenyang!

“… just nak bagitu, even susu tak berapa nak banyak, tapi mcm pekat. Bila baby hisap, kalau malam tu, takde dah buat fm. Just bf je. Lepas hisap sebelah, dia tidur dah..”

Dan dia sangat  sangat suka sebab Set Breastfeeding Shaklee ni bukan takat kasi susu pekat, anak cepat kenyang, tapi juga Alhamdulillah boost energy!

Ajak suami turut makan untuk tenaga

Kawan saya ini suka sangat sampai dia pun suggest kepada suami dia untuk join makan sekali. Lagi feedback kawan saya :

“.. Deeja, nak share satu benda lak..tak tau le betul ke tak. Ct sebelum ini pantang kat kampung. Rabu lepas, baru balik umah sendiri. Sibuk2 tak sempat nak makan shaklee. Ct perasan satu benda, start maghrib je, badan rasa nak ‘roboh’. Then ct makan balik B Complex dan Vitalea (dalam Set Penyusuan Shaklee), alhamdulillah, tak sakit sampai malam. Kalau tak, terpaksa suruh hubby tekan belakang kuat2..”.

So, skrang ct share dengan hubby sebab ct yakin vitamin ni bagi extra energy” 

Alhamdulillah, hanya yang dah merasa tahu betapa best nya Shaklee ni

Cara Dapatkan Set Penyusuan Shaklee

Set Penyusuan Shaklee ini telah membantu merangsang penghasilan susu yang meriah dan pekat untuk ramai ibu menyusu.

Ia turut membantu saya secara peribadi untuk bertenaga dan cergas walaupun aktif menyusukan anak.

set breastfeeding shaklee banyakkan susu

Set Penyusuan Shaklee yang telah membantu ramai ibu menyusu

Untuk dapatkan Set Penyusuan Shaklee, anda boleh hubungi saya di :

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/Whatsapp : 019 477 3457
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60194773457)
Shaklee ID : 858755

Leave a Reply