Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Nak jadi ahli Shaklee ni mudah je, semudah 1, 2, 3. Dan paling penting, tak perlu keluar duit sampai beribu 😀

Cara – cara nak daftar jadi ahli Shaklee :

Langkah #1: Cari sponsor /upline untuk mendaftar.

Boleh gunakan ID saya 858755 sebagai sponsor/ upline anda jika anda mendaftar di branch atau HQ Shaklee.

Jika anda nak saya daftarkan secara online, boleh hubungi saya di 019-695 3317 atau [email protected]

Langkah #2: Bayar yuran pendaftaran

Yuran pendaftaran ahli Shaklee hanya RM 79.50 (WM) atau RM 91 (EM). Jika anda mendaftar di branch Shaklee, anda boleh bayar di branch, gunakan ID saya 858755 sebagai sponsor/upline.

Jika anda nak saya daftarkan secara online, boleh bank in ke Maybank 164490176487  di atas nama Khadeejah Hasmad.

Boleh email notification ke [email protected]

Langkah #3: Maklumkan maklumat peribadi

Maklumkan maklumat peribadi seperti nama anda dan nombor IC, nombor telefon dan alamat ke 019-695 3317 via SMS/Whatsapp atau email [email protected]

Tadaaa! Selesai 😀

Nanti Shaklee akan bagi memberkit, dan jika anda mendaftar dengan menggunakan ID saya sebagai sponsor /upline, saya akan menjemput anda ke group exclusive tertutup di Facebook dan Whatsapp

Kenapa nak jadi ahli Shaklee?

Especially bagi yang dah selalu sangat beli vitamin Shaklee, ada bagusnya kita jadi ahli Shaklee sebab boleh dapat cash bonus.

Tahukah anda, setiap kali anda beli vitamin Shaklee, anda akan dapat points berdasarkan barang yang dibeli. Kalau cukup points, Shaklee akan bagi cash bonus kepada anda.

Tak banyak pun points minima. Cukup 150 points, itu pun dah melayakkan anda untuk dapat cash dari Shaklee. Kalau rasa banyak, boleh kongsi beli dengan keluarga, mak ayah, adik beradik atau kawan-kawan ofismate, atau jiran-jiran.

Kalau anda beli je tapi tak jadi ahli, penjual Shaklee je lah yang dapat point tu sorang – sorang. Kan best kalau kita beli, tapi kita pun dapat sesuatu in return 😀

cara jadi ahli shaklee secara online

Jemput baca lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee.

Yang menariknya keahlian adalah seumur hidup. Maksudnya walaupun kita tak buat belian apa-apa pada bulan tersebut, keahlian kita tetap tak terminated.

Tak perlu maintain point pun untuk pastikan keahlian kekal.

PERCUMA keahlian

Nak dapatkan PERCUMA keahlian mudah je. Buat belian bernilai 200 points, dan anda dah tak perlu bayar yuran pendaftaran

Macam saya cerita tadi, boleh kongsi beli dengan sesiapa untuk cukupkan 200 points 😀 200 points ni akan terus masuk ID anda, dan confirm bulan depan Shaklee akan bank in cash kepada anda.

Kalau nak senang kira 200 points ni, beli 2 botol Vivix atau 3 kotak Collagen Shaklee.

Jom join jadi ahli Shaklee sekarang!

Hubungi saya untuk daftar sebagai ahli Shaklee

Khadeejah Hasmad
SMS/Whatsapp : 019-695 3317
Email : [email protected]
Shaklee ID : 858755

One Response

  1. fauzie 25 December 2013

Leave a Reply