5 Tips Tambahan Bercuti Ostrich Farm, Port Dickson

Sebelum ini saya ada kongsikan pengalaman kami bercuti di Ostrich Farm di Port Dickson. Kali ini saya nak kongsikan pula 5 tips penting sebelum bergembira di sana. (1) Bawakan topi Cuaca di Malaysia ini memang sangat terik dan panas. Biasanya jam 10 pagi matahari dah mula naik. Pastikan anak-anak kita pakai topi untuk melindungi muka […]

5 Aktiviti Best Bercuti di Ostrich Farm, Port Dickson

Port Dickson dengan Lembah Klang ni dekat sangat, paling lama pun dalam sejam lebih memandu. Kami tahu tentang Ostrich Farm ini bila adik saya kongsi gambar yang anaknya sedang menunggang Ostrich. Wah! Menarik. Tak pernah jumpa tempat macam tu. Bila kami sendiri yang pergi, memang best lah. Minggu lepas saya ajak keluarga besar saya untuk […]