Nursing Bra murah dan ada lace

Biasa kalau nursing bra mesti kena warna dull kan. Kalau pi kat bahagian lingerie, warna nya buat kite nak beli pun….. alahaiii

Kalau yang lace-lace corak-corak pulak dah dekat 40inggit

Alhamdulillah balik shah alam hari tu, jumpa kedai nursing bra yang murah. Nama kedai tu, butik MUMSDREAMS! Awal- awal tengok kedaibtu baru bukak, cam malas nak pegi. Tapi mengenangkan nak kena tukar bra, kedai tu paling dekat. Kat Giant mana ada 😛

 Alhamdulillah, nursing bra MUMSDREAMS ada banyak warna, boleh pilih nak apa. Pastu ada pilihan yang ada lace!!!! Seksi gitu 😉 Tak ingat kalau ada padded bra, sebab saye tak suka padded, rimas dan panas.

Tapi corak – corak tu takda lah lagi. Warna ada oren, hitammm, putih, pink, nude color, macam- macam. Dan harganya pulaakkkk, murahh!! Tak ingat murah dalam belas ringgit ke, dalam 20inggit lebih 😛 Tapi harga yang buat kita tak fikir panjang untuk beli 2 3 sekaligus 😉

Diorang ni ada gak online. Boleh tengok kat website ni http://mumdreams.com.my/estore/
Paling suka bab ada lace, lace boleh pilih warna, muraaahh lak tu!! Siapa kata nursing mom tak boleh ‘bergaya’? 😉

Leave a Reply