1. Agak mencabar nak cari Pengedar Shaklee Malaysia yang aktif kebelakangan ini, betul tak? Itu satu hal.

Satu hal lain, nak cari Pengedar Shaklee yang tahu dan arif tentang masalah apa nak makan apa.

Hari ini saya nak bagitahu kawan-kawan pembaca blog, saya adalah Pengedar Sah Shaklee Malaysia yang sentiasa aktif hingga ke saat ini.

Asalnya saya makan sendiri je Shaklee ni. Saya mula ambil sejak tahun 2010. Bila dapat rasa kesan yang best, saya rasa kan bagus kalau kawan-kawan yang lain pun dapat rasa apa yang saya rasa.

Best tau makan Shaklee ni. Sedap badan, segar dan bantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan.

pengedar shaklee aktif
Saya, Khadeejah Hasmad. Emak kepada 3 anak syurga.

Senarai Pengedar Shaklee Aktif 2017

Untuk dapatkan vitamin Shaklee di kawasan anda, boleh terus contact kawan-kawan saya di bawah. Kalau nak saya pos pun boleh. Available satu Malaysia.

Pengedar Shaklee Putrajaya :

Naimah Wahab

Whatsapp : 019-937 7380

Pengedar Shaklee Ampang :

Nurul Kasmadillawati Zakaria

Whatsapp : 012 – 902 5232

Pengedar Shaklee Damansara :

Hadibah Ramli

Whatsapp : 019 – 618 4954

Pengedar Shaklee Sijangkang, Klang :

Haniza Hani

Whatsapp : 013 – 513 1481

Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak :

Sithy Harjieah Ibrahim

Whatsapp : 012 – 887 9897

 

Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Sabah :

Sabrinah Jaulin

Whatsapp : 013 – 557 2375

Pengedar Shaklee tempat-tempat lain – Tunggu!! ??

Nak Daftar Sebagai Pengedar Shaklee?

Kalau rakan pembaca nak daftar jadi ahli Shaklee, tak kisah lah hanya untuk makan sendiri untuk dapatkan harga ahli, atau nak cuba-cuba bisnes Shaklee, boleh terus hubungi saya :

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/Whatsapp : 019 477 3457
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60194773457)
Shaklee ID : 858755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *